Software consultancy

Architecture

Bouw de Stevige Fundering voor Digitale Innovatie

In de wereld van software is een robuuste architectuur de sleutel tot succes. Bij Tellick bieden we gespecialiseerde architectuurconsultancy om de digitale fundamenten van jullie project te versterken. Of het nu gaat om het ontwerpen van schaalbare systemen, het optimaliseren van bestaande architecturen of het in kaart brengen van de technologische roadmap, onze experts staan paraat om jullie visie te vertalen naar een solide en toekomstbestendige architectuur.

Cloud DevOps

Efficiënte en Schaalbare Cloud-operaties voor Maximale Impact

In de snel evoluerende digitale omgeving is de juiste combinatie van Cloud en DevOps essentieel voor een soepele werking. Bij Tellick bieden we gespecialiseerde consultancy in Cloud DevOps om jullie ontwikkelings- en operationele processen te optimaliseren. Van het implementeren van geautomatiseerde deployment pipelines tot het beheren van schaalbare cloud-infrastructuur, wij helpen jullie organisatie bij het maximaliseren van efficiëntie en het benutten van de kracht van de cloud.

Agile Process

Transformeer jullie Ontwikkelingsaanpak met Wendbaarheid en Snelheid

Wendbaarheid is de sleutel tot succes in de moderne softwareontwikkeling. Met onze Agile Process consultancy brengen we jullie team in lijn met de principes van flexibiliteit, samenwerking en continue verbetering. Of het nu gaat om het implementeren van Agile frameworks, het trainen van teams in Agile methodologieën of het opzetten van effectieve scrums, wij bieden begeleiding om jullie ontwikkelingsproces te transformeren. Versnel time-to-market en blijf concurrentie voor met een Agile aanpak die past bij jullie organisatie.

Onze werkwijze

 1. Wat wil je bereiken?

  Voordat we aan de slag gaan, duiken we diep in jullie bedrijfsdoelen. Begrijpen wat je wilt bereiken met de applicatie is cruciaal voor het bepalen van de juiste koers. Bij ons draait alles om het definiëren van een heldere strategie die als basis dient voor het gehele ontwikkelingsproces.

 2. Minimum viable product bepalen

  We zijn meesters in het identificeren van de game-changing functies. Door een grondige impactanalyse streven we naar een strakke scope met maximale waarde. Waarom meer doen als minder meer kan bereiken? Het minimaliseren van de inspanning is onze sleutel tot efficiëntie.

 3. Samen een concept maken

  Zien is geloven. Daarom maken we concepten en prototypes. Jullie feedback is vervolgens de brandstof voor onze ontwikkelingsmotor.

 4. Agile ontwikkeling

  Wij omarmen de snelheid van verandering. Met Agile ontwikkeling werken we in sprints. Een sprint is een periode van twee a drie weken. We bepalen samen wat we elke sprint precies doen en het resultaat van iedere sprint is direct beschikbaar.

 5. Kwaliteit waarborgen

  We zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Tellick is partner in jullie team en we maken af waar we aan beginnen. Het zit in ons DNA. Wij vinden dat software altijd iets beter, sneller of goedkoper moet doen. Daar gaan we voor.

Neem contact op met Dennie