Maatwerk oplossingen

Elke onderneming is uniek, en daarom geloven wij in op maat gemaakte oplossingen. Ons ervaren team werkt nauw samen met jou om de specifieke behoeften van jouw bedrijf te begrijpen en te vertalen naar oplossingen van hoge kwaliteit. Van complexe web applicaties tot mobiele apps, wij zijn jullie partner in de ontwikkeling van jullie digitale innovatie.

Web Development

Jullie Digitale Visie tot Leven Gewekt op het Web

Of het nu gaat om een informatieve website, een krachtige webapplicatie of een e-commerce platform, bij Tellick brengen we jullie digitale visie tot leven op het wereldwijde web. Met oog voor gebruiksvriendelijkheid en cutting-edge technologieën creëren we responsieve en boeiende weboplossingen die jullie publiek aanspreken. Ontdek de kracht van onze webontwikkeling - waar vorm en functie samenkomen om een blijvende indruk te maken.

App Development

Innovatie Gekneed tot Bruikbare Apps

Van iOS tot Android, wij zijn toegewijd aan het bouwen van apps die niet alleen indruk maken, maar ook impact hebben. Onze app-ontwikkeling combineert creativiteit, gebruikersgerichtheid en technische perfectie om intuïtieve en hoogwaardige mobiele apps te leveren. Of het nu gaat om bedrijfsapps of op maat gemaakte oplossingen, wij brengen jullie ideeën tot leven op de apparaten die mensen dagelijks gebruiken.

Spatial App Development

Betreed de Wereld van Virtuel Reality

Stap uit de conventionele grenzen van schermen en duik in de betoverende wereld van Spatial App Development bij Tellick. Wij brengen jullie concepten tot leven in Virtual Reality, Augmented Reality of Mixed Reality, waar de gebruiker een meeslepende ervaring beleeft. Of het nu gaat om educatie, entertainment of zakelijke trainingen, onze VR-apps tillen interactie naar nieuwe hoogten. Betreed de grenzeloze dimensie van spatial apps - waar realiteit en verbeelding samensmelten voor een ongekende beleving. Of je nu voor de Meta Quest 3 of voor de Apple Vision Pro gaat, wij helpen jouw app de overstap maken naar de Spatial wereld.

Onze werkwijze

 1. Wat wil je bereiken?

  Voordat we aan de slag gaan, duiken we diep in jullie bedrijfsdoelen. Begrijpen wat je wilt bereiken met de applicatie is cruciaal voor het bepalen van de juiste koers. Bij ons draait alles om het definiëren van een heldere strategie die als basis dient voor het gehele ontwikkelingsproces.

 2. Minimum viable product bepalen

  We zijn meesters in het identificeren van de game-changing functies. Door een grondige impactanalyse streven we naar een strakke scope met maximale waarde. Waarom meer doen als minder meer kan bereiken? Het minimaliseren van de inspanning is onze sleutel tot efficiëntie.

 3. Samen een concept maken

  Zien is geloven. Daarom maken we concepten en prototypes. Jullie feedback is vervolgens de brandstof voor onze ontwikkelingsmotor.

 4. Agile ontwikkeling

  Wij omarmen de snelheid van verandering. Met Agile ontwikkeling werken we in sprints. Een sprint is een periode van twee a drie weken. We bepalen samen wat we elke sprint precies doen en het resultaat van iedere sprint is direct beschikbaar.

 5. Kwaliteit waarborgen

  We zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Tellick is partner in jullie team en we maken af waar we aan beginnen. Het zit in ons DNA. Wij vinden dat software altijd iets beter, sneller of goedkoper moet doen. Daar gaan we voor.

Neem contact op met Dennie